Dom > Industrija znanja > Sadržaj

Klasifikacija dijelova strojeva

Sep 24, 2015

Generički dijelova funkcija i dinamičan modularnih alatnih strojeva dijelovi, potporni dijelovi, dijelovi prijenosa, upravljačke jedinice i pribor 5.

Dinamičke komponente alat pruža glavni pokreta a posmično kretanje, glavno napajanje kutija (rotacijska gibanja motora će biti proslijeđeni headstock), rezanje glava (montirana na vreteno za obradu svakog jednog procesa), snage klizna hranjenje stol (za instalaciju dovod energije ili rezanje glave kako bi se postigla hranjenje pokreta);

Podržava komponente za ugradnju moć klizna hranjenje tablice, uključujući bazu i zagrada; prijevoz dijelova ili za prijenos izratka vreteno okvir kontrole procesa stanice komponente koje se koriste za kontrolu automatske radni ciklus stroja;

Uključuju pribor za podmazivanje, hlađenje i chip uklanjanje uređaja, i tako dalje. Prema formuli, kombinacija s jednom stanicom i strojevi s više stanica mogu se podijeliti u dvije široke kategorije. Koja kombinacija je stroj obrađene površine i broj jedan, dvostruko, tri i četiri 4 vrste, obično samo jednom razne strojne dijelove kao i obradu više stanica modularnih alatnih strojeva rotacijskih stolova tip, klipni tablica vrsta, dugi stup i okretni bubanj tip 4, višestruke obrade su obrade dijelova.

Upravljačka jedinica se koristi za kontrolu automatske radnog ciklusa strojni dijelovi, hidrauličke stanice, električni ormar i Control Panel. Pribor za podmazivanje, hlađenje i chip uklanjanje uređaja, i tako dalje.